Ваша конфіденційність важлива для ТОВ «ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ «АРМАДА» (далі – Компанія, ми, нас). Ми цінуємо, що Ви довіряєте нам та надаєте згоду на обробку ваших персональних даних при відвідуванні Вами сукупності веб-сторінок, доступ до яких здійснюється із використанням доменного імені (адреси): https://armada.law/ (далі – Сайт).

Ця Політика поширюється на «персональні дані та відомості», що збираються нами за допомогою цього Сайту. «Персональні дані і відомості» означають дані, які ідентифікують особисто Вас, як окремо, так і в комбінації з іншою інформацією, доступною нам. Приклади персональних відомостей включають в себе Ваше ім’я, адресу, адресу електронної пошти, та інші відомості, які Ви можете надавати, коли користуєтеся нашим Сайтом.

Використовуючи цей Сайт, Ви погоджуєтесь з цією Політикою. Якщо Ви не згодні з цією Політикою, просимо не використовувати цей Сайт. Ми залишаємо за собою право в будь-який час вносити зміни в справжню Політику. Будь-які зміни вводяться в дію викладенням у новій редакції цієї Політики. Ми рекомендуємо регулярно знайомитися з цією Політикою, щоб бути в курсі будь-яких змін і можливого порядку використання Вашої інформації.

 

1. Персональні дані та відомості, що збираються за допомогою нашого Сайту

Використовуючи наш Сайт, Ви визнаєте, що умови цієї Політики конфіденційності застосовуватимуться до Вас, а також до будь-якої інформації, яку Ви нам надаєте.

Цим ви також надаєте згоду на обробку своїх персональних даних та підтверджуєте те, що Вам повідомлено про порядок та мету, а також інші умови обробки персональних даних відповідно до ст. ст. 6, 8, 10, 11 Закону України «Про захист персональних даних».

Більшість наших послуг не потребує жодної форми реєстрації, що дозволить Вам відвідувати наш Сайт, не повідомляючи нам, хто Ви є. Тим не менш, деякі послуги можуть потребувати реєстрації.

Наш Сайт використовує різні інтерфейси, що дозволяє запитувати інформацію про наші послуги, включаючи електронні форми запитів та запит в телефонному режимі. Для надання послуг клієнтам та потенційним клієнтам, ми можемо збирати наступну інформацію: ім’я та контактну інформацію, електрону пошту, номер телефону, іншу інформацію, таку як посада та компанія, в якій Ви працюєте,

  • Використовуючи «Кнопку зв’язку» Ви надаєте нам право на використання Вашого контактного номеру з метою можливості здійснення зв’язку.
  • Надсилаючи нам листа на офіційну адресу info@armada.law Ви додатково надаєте згоду на обробку інформації та документів, а також адресу електронної пошти для відправлення Вам відповіді та подальшого надання послуг, в тому числі направлення інформаційних листів.

Персональна ідентифікаційна інформація означає інформацію, яка дозволяє нам конкретно знати, хто Ви є. Персональні відомості необхідні при замовленні послуг або залишенні коментарів. Наприклад, ці відомості можуть включати в себе Ваше ім’я, назву компанії, адресу електронної пошти. Дана інформація може зберігатися в наших контактних або адміністративних базах даних у зв’язку з минулим, поточним та майбутнім співробітництвом з Вами або з огляду на те, що, на нашу думку, Вам може бути цікаво отримувати від нас матеріали про нашу діяльність та послуги. Це дозволяє нам більш ефективно управляти нашими відносинами, удосконалювати наш Сайт і послуги, пропоновані Вам, а також здійснювати таргетування матеріалів, які ми можемо направляти Вам, за інтересами.

Неперсоніфікована ідентифікаційна інформація означає інформацію виключно статистичного характеру, яка сама по собі не ідентифікує конкретних фізичних або юридичних осіб, і яка залежить від відвідувань Вами сайту. Наприклад, ця інформація може включати в себе домен, з якого Ви здійснюєте доступ до Інтернету, дату і час доступу до сайту, а також адреса веб-сайту, з якого Ви по посиланню перейшли безпосередньо на Сайт. Ця інформація використовується в зведеній формі для підвищення корисності і привабливості сайту для користувачів.

 

2. Як ми використовуємо Ваші дані?

 Зазвичай ми використовуємо персональну інформацію, зібрану за допомогою нашого Сайту, для:

  • надання інформації та послуг, запитуваних Вами;
  • зв’язку з Вами, надання відповідей на запити про підтримку клієнтів або для надання технічної підтримки;
  • безпеки та запобігання шахрайству;
  • ефективного клієнтського обслуговування;
  • персоналізації використання нашого Сайту;
  • надання Вам спеціальних пропозицій та іншої інформації, яка, на нашу думку, може бути цікава Вам (але тільки з Вашого дозволу);
  • надання Вам відомостей і повідомлень щодо використання Вами нашого Сайту;
  • надання Вам можливості залишити коментарі;
  • кращого розуміння Ваших потреб та інтересів;
  • вдосконалення контенту, функціоналу і зручності Сайту;
  • вдосконалення наших послуг;
  • вдосконалення наших маркетингових і рекламних заходів;
  • будь-яких інших цілей, зазначених у діючому повідомленні про конфіденційність або інших угодах між ТОВ ЮК «Армада» та Вами.

Для надання наших послуг  та  цільових матеріалів про пропозиції, які можуть представляти для Вас інтерес, ми проводимо такі напрями роботи в сфері маркетингу з використанням персональних даних, отриманих в результаті Вашої роботи з сайтом, нашої комунікації з вами електронною поштою:

  • поштовий маркетинг;
  • e-mail маркетинг;
  • дзвінки.

 

3. Ваші права

  • Право отримувати інформацію про те, як використовується Ваша особиста інформація.
  • Право на доступ до персональної інформації, яку ми маємо про Вас.
  • Право вимагати виправлення недостовірної особистої інформації, яку ми маємо про вас.
  • Право вимагати, щоб ми видалили Ваші дані або припинили їх обробку чи збір за певних обставин, крім випадків передбачених даною Політикою конфіденціальності.
  • Право відкликати згоду на будь-яку обробку на основі згоди в будь-який час.
  • Право просити нас пояснити будь-які інформаційні дані про Вас.
  • Право на скаргу.

Якщо ви хочете скористатися своїми правами, подати скаргу або просто маєте питання, будь ласка, зв’яжіться з нами. Ми зробимо все можливе, для надання в найкоротший термін відповіді для Вас. Наші контактні дані містяться в Розділі «Як зв’язатися з нами» цієї Політики.

 

4. Передача конфіденційної інформації третім особам

За винятком випадків, описаних у цій Політиці конфіденційності, ми не будемо надавати вашу інформацію будь-яким третім сторонам без вашої згоди, якщо тільки ми не будемо сумлінно вважати, що від нас вимагається або дозволяється робити це відповідно до чинного законодавства.

Ми залишаємо за собою право передавати Вашу інформацію третім особам згідно з вимогами правоохоронних органів або інших урядових посадових осіб у зв’язку з розслідуванням випадків шахрайства, порушеннями прав інтелектуальної власності або іншої діяльності, що є незаконною чи може притягнути Вас або нас до юридичної відповідальності. Ми також залишаємо за собою право передавати Вашу інформацію третім особам у будь-якому іншому випадку, якщо ми вважатимемо це необхідним для виявлення, запобігання або вживання інших заходів з усунення шахрайства, проблем безпеки, технічних проблем та інших загроз відносно нашої компанії або інших осіб.

Ми маємо право ділитися Вашою інформацією зі сторонніми компаніями, які надають послуги від нашого імені, у тому числі обробку платежів, виконання замовлень, аналіз даних, маркетингові послуги, рекламні кампанії, що здійснюються за допомогою електронної пошти, послуги хостингу та обслуговування клієнтів. Надаючи нам зазначені послуги, ці компанії можуть отримувати доступ до Вашої особистої інформації. Проте ці компанії зобов’язуються використовувати таку інформацію виключно відповідно до наших вказівок і з метою надання послуг, які ми запитуємо.

 

5. Місце зберігання Ваших персональних даних

Щоб надавати Вам послуги надійним і відповідальним чином, ми обробляємо і зберігаємо Вашу інформацію на захищених віддалених серверах.

 

6. Терміни зберігання Ваших персональних даних

Ми будемо зберігати і використовувати інформацією на стільки, на скільки необхідно для того, щоб надавати якісні послуги і до тих пір, доки таке використання буде визнано нами доцільним.

Ми можемо з плином часу мінімізувати ваші персональні дані, які ми використовуємо, або навіть можемо зробити ваші дані анонімними, щоб вони більше не могли бути пов’язані з Вами особисто. В цьому випадку ми зможемо використовувати цю інформацію зі статистичною або іншою метою без подальшого повідомлення Вас, оскільки така інформація перестає бути персональними даними.

 

7. Як ми забезпечуємо безпеку Ваших даних

Вся особиста інформація, яку ми збираємо про Вас, зберігається на серверах з обмеженим доступом. Ми застосовуємо технічні, адміністративні та фізичні заходи безпеки для захисту від втрати і неправильного використання інформації, яка знаходиться під нашим контролем. Хоча ми прагнемо впроваджувати розумні і належні запобіжні заходи для захисту вашої інформації від передбачуваних ризиків, жодна комп’ютерна система або інформація не можуть бути повністю захищені від будь-якого можливого ризику, і ми не можемо гарантувати, що неавторизовані треті сторони не зможуть обійти всі заходи захисту, або отримати доступ і / або використовувати Вашу особисту інформацію в неналежних цілях.

 

8. Зміни в нашій Політиці конфіденційності

Ми можемо час від часу змінювати нашу Політику конфіденційності. При цьому, розміщення на Сайті актуальної версії є достатнім повідомленням таких змін. Вам слід регулярно перевіряти актуальні Політику конфіденційності, оскільки переглянуті версії будуть для Вас обов’язковими. Будь-які такі зміни набирають чинності після публікації оновленої Політики конфіденційності на Сайті. Ви розумієте і погоджуєтеся з тим, що ваш доступ до нашого Сайту після будь-яких опублікованих змін до Політики конфіденційності означає Вашу згоду з цими змінами.

 

9. Які види cookies та як ми використовуємо?

Наш Сайт використовує файли cookie.

Файли cookie є невеликими текстовими файлами, які зберігають веб-сайти на вашому комп’ютері або мобільних пристроях в момент, коли ви почнете їх використовувати. Таким чином, веб-сайт на певний час буде пам’ятати ваші уподобання і дії, які ви виконали, в тому числі, щоб вам не потрібно було повторно вводити ці дані.

Ми використовуємо файли cookie для персоналізації і підвищення зручності використання Сайту.

Кожен раз, коли ви відвідуєте Сайт вам буде запропоновано прийняти або відмовитися від надання згоди на використання cookies.

 

НайменуванняCookieПровайдерОпис і призначення Час зберігання
Обов’язкові (необхідні)rc::agoogle.comНеобхідні файли cookie допомагають зробити Сайт придатним для використання, увімкнувши такі основні функції, як навігація сторінками та безпечний доступ областей Сайту. Сайт не може функціонувати без цого файлу cookie.Постійний файл
Обов’язкові (необхідні)rc::bgoogle.comНеобхідні файли cookie допомагають зробити Сайт придатним для використання, увімкнувши такі основні функції, як навігація сторінками та безпечний доступ областей Сайту. Сайт не може функціонувати без цого файлу cookie.Одна сесія
Обов’язкові (необхідні)rc::cgoogle.comНеобхідні файли cookie допомагають зробити Сайт придатним для використання, увімкнувши такі основні функції, як навігація сторінками та безпечний доступ областей Сайту. Сайт не може функціонувати без цого файлу cookie.Одна сесія
МаркетингNIDgoogle.comМаркетингові файли cookie використовуються для відстеження відвідувачів на різних веб-сайтах. Намір полягає в тому, щоб показувати рекламу, яка є релевантною та привабливою для окремого користувача.6 місяців
Операційні biatv-cookie =armada.lawЦе файли cookie, які ми класифікуємо разом із постачальниками окремих файлів cookie.2 роки
Операційніbingc-activity-dataarmada.lawЦе файли cookie, які ми класифікуємо разом із постачальниками окремих файлів cookie.1 день

 

При використанні Вами сервісів, на сторінках Сайту можуть бути присутні коди інших інтернет ресурсів і третіх сторін, в результаті чого такі інтернет ресурси і треті сторони отримують Ваші дані. Ці інтернет-ресурси можуть отримувати і обробляти інформацію, про те, що Ви відвідали ці сторінки, а також іншу інформацію, яку передає Ваш браузер. Такими інтернет-ресурсами можуть бути соціальні плагіни мереж (наприклад, Facebook, Instagram, Telegram, YouTube та LinkedIn).

 

10. Як видалити та заблокувати наші cookies?

Ви можете заблокувати cookies, активувавши налаштування вашого браузера, що дозволяє відмовитись від встановлення всіх або певних cookies. Якщо ви використовуєте налаштування браузера для блокування всіх cookies (включаючи обов’язкові), ви не матимете доступу до всіх розділів нашого сайту.

 

11. Як зв’язатися з нами?

Будь ласка, зв’яжіться з нашою командою, яка з радістю відповість на будь-які запитання за електронною адресою info@armada.law або через службу обслуговування клієнтів Сайту:

+38 067 141 7146

+38 095 199 0758

0 800 330 567